Концерти - Бравіссімо!!!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бравіссімо!!! » Світова музика » Bruno Pelletier » Концерти
Концерти
yuliya261280Дата: Неділя, 30.05.2010, 14:02 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 164
Репутація: 0
Статус: Offline

”Цвіте терен” звучить у мюзиклі про Дракулу
Перед концертом Брюно Пельтьє подарували вишиванку та шпагу
21 травня в київському палаці ”Україна” виступив зірка французького мюзиклу ”Нотр-Дам де Парі” 48-річний Брюно Пельтьє. До Києва привіз програму, з якою торік гастролював у Канаді та Росії.

Початок затримують на 15 хв. Організатори чекають на публіку, яка запізнюється через затори на дорогах. Усі квитки, ціною від 400 грн до 2 тис. грн, розкупили.

— Сьогоднішній концерт я хочу зачати так, — каже Брюно українською — і виконує куплет пісні ”Цвіте терен”. Цей твір він використав у мюзиклі ”Дракула: між любов’ю та смертю”.

22-річна киянка Ірина минулої осені їздила на концерт співака до Москви.

— Брюно відпрацював два концерти, з аншлагами. Люблю його не за милу зовнішність, а за фантастичний голос. У нас всі кидаються на пір’я і блискітки, а тут просто вийшов чувак у джинсах і рубашечці. Ніякого пафосу. Ой тримайте мене семеро, моя улюблена пісня! — перериває розповідь.

Пельтьє виконує дуетом із солістом італійського театру ”Ла Скала” Франческо Вереккіа пісню”Пам’яті Карузо”.

На концерт приїхали півтори сотні фанатів із Росії, Білорусі, Польщі, Франції, Чехії. Гості з Європи викупили перші ряди по 2 тис. грн.

— У фан-клубі Брюно Пельтьє зареєстровані 1000 людей, — розповідає перекладач з англійської 23-річна Маргарита з Кіровограда. У руках тримає букет ромашок. — Це переважно жінки, чоловіків 5 відсотків. Я захопилася Брюно в університеті. На парах французької нам показували мюзикл ”Нотр-Дам де Парі”.

Фанатки тримають прапори Квебеку. Співак народився в цій канадській провінції. Після кожної пісні до сцени підбігають зо 20 дівчат із квітами. Охоронець намагається зупинити їх біля сцени, гукає: ”Нєльзя, нєльзя”.

Перед концертом Брюно подарували вишиванку із зображенням терену та шпагу ручного кування за $2 тис.

21 травня він дав концерт в Одеському театрі музичної комедії. У грудні організатори обіцяють привезти до України всіх співаків, що беруть участь у мюзиклі ”Нотр-Дам де Парі”.
Анна БАЛАКИР
http://gazeta.ua/index.php?id=340576

 
yuliya261280Дата: Неділя, 30.05.2010, 14:11 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 164
Репутація: 0
Статус: Offline
Золотий голос Квебека, Брюно Пельтьє, приїхав до України
У його голос закохана добра половина жіноцтва. Золотий голос Квебека, зірка мюзиклу “Нотр Дам де Парі” - Брюно Пельтьє – в Україні. Він дасть два концерти – у Києві та в Одесі.

Колись він починав рокером по канадських пабах, потім співав у мюзиклах, але справжню славу йому принесла роль поета, чоловіка циганки Есмеральди у “Нотр Дам де Парі”.

У Києві співака зустрічав майже стовідсотково жіночий фан-клуб. Прихильниці їхали з усієї України і навіть із Росії. І не з порожніми руками. Кумирові презентували вишиванку та ціпок, як у графа Дракули, роль якого Пельтьє виконував в одному з мюзиклів.
http://www.novy.tv/reporter/ukraine/2010/05/20/18/19.html

 
yuliya261280Дата: Неділя, 30.05.2010, 14:37 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 164
Репутація: 0
Статус: Offline
http://celeb.com.ua/2010....ye-foto
 
Бравіссімо!!! » Світова музика » Bruno Pelletier » Концерти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz