Преса - Бравіссімо!!!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бравіссімо!!! » Світова музика » Lara Fabian » Преса
Преса
yuliya261280Дата: Неділя, 30.05.2010, 16:25 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 164
Репутація: 0
Статус: Offline
Макс Барских меня покорил!
Знаменитая французская певица Лара Фабиан во Львове вместе с Максом Барских играли влюбленную пару.
Очаровательная французская певица поведала, что многие истории из фильма Mademoiselle Zhivago взяты из ее личной жизни. А в целом она полностью положилась на Игоря Крутого и Алана Бадоева, как на идейных вдохновителей.

- Лара, вас действительно мама назвала в честь Мадемуазель Живаго?

- Да, это правда. Она посмотрела этот фильм и назвала меня Ларой, хотя изначально подобрала мне другое имя. Могу сказать вам, что меня всегда привлекали Россия и Украина. Я всегда интересовалась всем происходящим в этих странах, в том числе и музыкой. Когда я встретила Игоря, мне показалось, что это знак судьбы!
- Это правда, что вы написали слова для музыки к фильму?

- Когда я начала писать стихи для музыки к этому фильму, то пришла к мысли, что все эти стихи об одной женщине. Я считаю, что логично и правильно фильм назван «Мадемуазель Живаго».

- В первом эпизоде, который снимался во Львове, компанию вам составил Макс Барских. Как вам с ним работалось?

- До моего приезда в Украину я не знала, кто такой Макс Барских. Только после того, как мы начали работать, я узнала о нем. Это замечательный актер и певец. Он потрясающе схватывает роль, и с ним очень приятно сотрудничать.
- Можно ли сказать, что новеллы в фильме о вас?

- Я могу сказать, что все те одиннадцать историй, которые будут показаны в этом фильме, — это не просто выдумка. Они связаны с некоторыми моментами моей жизни. Многие из них я пережила лично.

- Лара, как вам Львов?

- Этот город мне показался очень поэтическим. Я считаю, что этот город вне времени.

- Лара, как вам начало работы над фильмом? Ведь он для вас и о вас?

- Я рада, что звезды на небе встали правильно, именно так, чтобы этот проект состоялся. Я счастлива, что съемки фильма обо мне начались успешно. Рада, что над этим фильмом работают такие замечательные люди, как Игорь Крутой и Алан Бадоев.
- В целом, каким видят фильм Игорь и Алан?

- Я уверена, что этот фильм никого не оставит равнодушным, потому что он будет очень эмоциональным. Работать в Украине вместе с таким замечательным режисером, как Алан Бадоев, который для меня просто гений, и замечательным композитором Игорем Крутым мне безумно приятно. Я хотела бы поблагодарить Игоря за его щедрость и за его творческое видение фильма. Именно благодаря ему и создается эта картина.

- Что для вас значит встреча с Игорем Крутым?

- Эта встреча очень важная для моей карьеры. Я встретила композитора, который понял меня настолько хорошо, что смог написать песни, полностью передающие мой мир, они просто великолепны.

- Как вы оцениваете состояние мировой музыки на сегодняшний день?

- Могу сказать, что сейчас вся мировая музыка находится не в лучшем состоянии. Но благодаря таким людям, как, например, Игорь Крутой, мы, артисты, можем продолжать творить красивую музыку.
заинтересует Европу?

- Я просто уверена, что Европа заинтересуется этим проектом. Потому что эта картина будет выгодно отличаться от всех других. Потрясающая музыка с потрясающими идеями никогда не умирает.

Вскоре мы узнаем, разделит ли Европа оптимизм известной певицы насчет новой картины, в которой она сыграла... Но уже сейчас можно сказать, что это самые широкомасштабные съемки, которые проводились у нас за последние несколько лет.
http://e-motion.tochka.net/news/49351.html

 
yuliya261280Дата: Неділя, 30.05.2010, 16:53 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 164
Репутація: 0
Статус: Offline
Минулого понеділка в Києві відбулася прес – конференція Лари Фабіан, Ігоря Крутого і Алана Бадоєва.
- Лара, вас дійсно мама назвала на честь Мадемуазель Живаго?
- Так, це правда. Вона подивилася цей фільм і назвала мене Ларою, хоча спочатку підібрала мені інше ім’я. Можу сказати вам, що мене завжди приваблювали Росія і Україна. Я завжди цікавилася всім, що відбувається в цих країнах, у тому числі і музикою. Коли я зустріла Ігоря, мені здалося, що це знак долі!
– Це правда, що ви написали слова для музики до фільму?
- Коли я почала писати вірші для музики до цього фільму, то прийшла до думки, що всі ці вірші про одну жінку. Я вважаю, що логічно і правильно фільм названо «Мадемуазель Живаго»
- У першому епізоді, який знімався у Львові, компанію вам склав Макс Барських. Як вам з ним працювалося?
- До мого приїзду в Україну я не знала, хто такий Макс Барських. Тільки після того, як ми почали працювати, я дізналася про нього. Це чудовий актор і співак. Він приголомшливо схоплює роль, і з ним дуже приємно співпрацювати.
- Чи можна сказати, що новели у фільмі про вас?
- Я можу сказати, що всі ті одинадцять історій, які будуть показані в цьому фільмі, – це не просто вигадка. Вони пов’язані з деякими моментами мого життя. Багато хто з них я пережила особисто.
- Лара, як вам Львів?
(Тут знімали Європу Другої світової війни. Були перекриті центральні вулиці, вивіски магазинів, сучасні написи затягнуті зеленим сукном, а на вулицях стояли припарковані ретроавтомобілі. Перехожі дивувалися, побачивши все це, а коли посипав лапатий сніг, і зовсім застигли в подиві. Такого у Львові напередодні літа ще не було. Сніг, звичайно, був штучним. А ось шинелі, чоботи і шапки цілком справжні. Масовці довелося кілька годин у цьому обмундируванні вистояти на сонці. Лару Фабіан як головну героїню томити не стали, вона накинула лише великий теплий шарф поверх квітчастого літнього плаття…)
- Це місто мені видався дуже поетичним. Я вважаю, що це місто поза часом.
- Лара, як вам початок роботи над фільмом? Адже він для вас і про вас?
- Я рада, що зірки на небі встали правильно, саме так, щоб цей проект відбувся. Я щаслива, що зйомки фільму про мене почалися успішно. Рада, що над цим фільмом працюють такі чудові люди, як Ігор Крутой і Алан Бадоєв.
- В цілому, яким бачать фільм Ігор і Алан?
- Я впевнена, що цей фільм нікого не залишить байдужим, тому що він буде дуже емоційним. Працювати в Україні разом з таким чудовим режисером, як Алан Бадоєв, який для мене просто геній, і чудовим композитором Ігорем Крутим мені шалено приємно. Я хотіла б подякувати Ігоря за його щедрість і за його творче бачення фільму. Саме завдяки йому і створюється ця картина.
- Що для вас означає зустріч з Ігорем Крутим?
- Ця зустріч дуже важлива для моєї кар’єри. Я зустріла композитора, який зрозумів мене настільки добре, що зміг написати пісні, повністю передають мій світ, вони просто прекрасні.
- Як ви оцінюєте стан світової музики на сьогоднішній день?

- Можу сказати, що зараз вся світова музика знаходиться не в кращому стані. Але завдяки таким людям, як, наприклад, Ігор Крутой, ми, артисти, можемо продовжувати творити красиву музику.
- Лара, скажіть, ви вважаєте, цей фільм зацікавить Європу?
- Я просто впевнена, що Європа зацікавиться цим проектом. Тому що ця картина буде вигідно відрізнятися від усіх інших. Приголомшлива музика з приголомшливими ідеями ніколи не вмирає.
- Алан, в чому унікальність цього проекту?
- У тому, що на теренах Східної Європи нічого подібного досі не робили. Це буде екранізація всіх композицій одного альбому Лари Фабіан.
- А як це буде виглядати по формату?
- Дуже часто про це запитують останнім часом. Дійсно, для багатьох загадка, як це буде виглядати: як кліп, як музична новела, або як фільм. Хотілося б внести ясність. Це буде музичний фільм, який складається з 12 кіноновел, які об’єднані однією ниткою, мета якої – показати об’ємний портрет жінки
- І в яких образах постане Лара Фабіан?
- Ми будемо розповідати і про Освенцім, і про вагітну шахідкУ, і про її долю. Кожна новела буде зачіпати дуже гострі теми. І це велика сміливість Лари Фабіан, що вона погодилися на такий проект.
- Ідеї для зйомок подавали ви?
- Це командна робота. Коли ще до зустрічі з Ларою я слухав її пісні, то був дуже здивований, що всі вони абсолютно різні, унікальні за своєю атмосфері. Оскільки я не розумію французькУ, то спирався тільки на голос, манеру виконання, емоцію, музику. І потім, коли ми вже зустрілися з Ларою, і вона перекладала мені текст її пісень, ми були в шоці, наскільки точно я потрапив в суть її творчості.
- Ми знаємо, що зйомки були під загрозою зриву?
- Так, коли в Україні спалахнула епідемія грипу, зйомки довелося відкласти. Але я навіть вдячний грипу, якщо можна так сказати, бо у мене з’явилося більше часу для підготовки до цього фільму.
- Скільки вже є готового матеріалу?
- Ми відзняли вже дві новели. Всього, як я говорив, буде 12.
- Який бюджет картини?
- На сьогоднішній день – $ 2,5 млн. Але це на сьогоднішній день, і ніхто не знає, чим це закінчиться (сміється).
- Така велика цифра через об’ємність проекту?
- Так, над фільмом працюють понад 300 осіб. Це і актори, і моделі, і стилісти, візажисти і, і люди, які розробляють декорації. В Україні вже давно не знімали подібних за масштабом проектів. Тому, коли Ігор Якович жартує, що ми поставили завдання створити багато робочих місць для українців, тут є частка правди.
- Чи будуть зніматися в картині якісь відомі актори?
- Здебільшого імена акторів вам нічого не скажуть, оскільки ми орієнтувалися не на знаменитостей, а на фактурних персонажів. Адже саме прекрасне, коли в тебе в руках є пластилін, з якого ти можеш ліпити, що хочеш.
- Але ми знаємо, що в одній з новел знімався Макс Барських?
- Так, це була дуже лірична історія, в якій Макс був партнером Лари. Ми знімали її у Львові.
- А як Лара Фабіан виглядає в ролі актриси?
- Я очікував, що вона буде грати добре, адже навіть у манері виконання відчувається, що у неї є акторські здібності. Але в деяких епізодах Лара мене по-справжньому здивувала. Були дуже тонкі сцени, де все грається просто на погляді.
- Особисто для вас чим цікава робота над цим проектом?
- Для мене це велика пригода довжиною в два місяці. Це якщо говорити безпосередньо про процес зйомки. І, звичайно ж, співпраця з такими талановитими людьми як Ігор Крутой і Лара Фабіан – дуже корисний досвід.
Після Львова зйомки продовжаться у Києві, а потім пройдуть у деяких містах Європи і навіть у Новій Зеландії.
- Сподіваємося закінчити роботу над картиною до кінця червня, – сказав Ігор Крутой. – А сам фільм буде готовий у жовтні-листопаді. Тоді ж стане ясно, чи будемо показувати його на світових кінофестивалях.
До речі, для самого композитора ролі у фільмі поки немає.
- Може, я зіграю вбитого німця, – жартує Крутий. – Або зіграю на роялі десь у пустелі, якщо це буде виглядати переконливо.
http://kaputik.net/2010/05/фоторепортаж-з-прес-конференції-лари/

 
Бравіссімо!!! » Світова музика » Lara Fabian » Преса
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz